13 augusti 2009

Utställningsfestival på gång!


Nu är det allvar, nu är det stort! Utställningen I UNGA ÖGON bygger på nästan två års arbete med ungdomar i Småland. Den ska sättas upp i Pappershuset och den kommer att bli storslagen.
Producentgruppen ska påbörja arbetet med utställningen snart och till hjälp har vi Mats Aronsson som är konstnären som producerade Gaza-utställningen på Virserums Konsthall i vintras.

Utställningen kommer att bjuda på tonårsrum med tillbehör som dagböcker och hemligheter under sängen, önsketräd, livslabyrint, en levande bilddagbok, flera filmer som är producerade i Vimmerby, Hultsfred, Virserum och Högsby, spel, en gigantisk madrass, nyproducerade serier, målningar och andra konstverk av unga förmågor i trakten.

Lördagen den 3-e oktober invigs utställningen med en grym invigningsfest med spelningar och uppträdanden. Mellan den 6 och 30 oktober kommer skolklasser från hela Småland komma hit och utforska utställningen men också bidra till den. Alla får lämna sina bidrag, sina avtryck.
Sedan står utställningen kvar i Pappershuset till sista november.

Det kommer att bli grymt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill bara ställa en fråga alla får svara på den om dom vill skriv bara i kommetaren om ni vill veta mer om mig. tänk dig om du skulle vilja vad du ville vara va skulle du då vilja vara större än ägarna och ungdomarna eller mindre än ägarna och ungdomarna eller mitt i mellan ägarna och ungdomarna eller i samma längd 2012 ungdomarna och ägarna får också svara på denna fråga denna fråga är till för alla och ni som inte fattar får säga vi fattar inte hehe.