15 september 2008

Göra om på Målilla Fritidsgård!

Wiiii! Nu kommer Konsthallens ambulerande fältkonstnärer och fixar upp alla tråkiga fritidslokaler! I Målilla är pingisrummet så tråkigt att man somnar medan man spelar. Men nu är det ett gäng smarta och idérika ungdomar som vill göra något åt det. Elin och Lisa vässar sina pennor och ser till att det blir av.
Nästa gång vi träffas är 25:e september kl 18! Då ska vi samla ihop alla galna idéer och bestämma vad vi ska köra på. Förra gången pratades det om graffiti, tribals, flames, draperier, att klä om soffgruppen, nya gardiner och nya lampor bland annat. Än finns det chans att vara med! Det är bara att dyka upp på fritidsgården på utsatt tid. Yep.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill bara ställa en fråga alla får svara på den om dom vill skriv bara i kommetaren om ni vill veta mer om mig. tänk dig om du skulle vilja vad du ville vara va skulle du då vilja vara större än ägarna och ungdomarna eller mindre än ägarna och ungdomarna eller mitt i mellan ägarna och ungdomarna eller i samma längd 2012 ungdomarna och ägarna får också svara på denna fråga denna fråga är till för alla och ni som inte fattar får säga vi fattar inte hehe.